Athletic Movement
is opgericht
door Justin Robbers.

Het is letterlijk vertaald naar het atletisch bewegen in de fitness.


OVER MIJ


OPRICHTER & EIGENAAR

Justin Robbers

Gecertificeerd Personal Trainer

Athletic Movement is opgericht door Justin Robbers. Het is letterlijk vertaald naar het atletisch bewegen in de fitness. Ik ben een gecertificeerd Personal Trainer en volg nog een aantal opleidingen om mijn kennis te verbreden. In het verleden heb ik altijd al aan sport gedaan, van voetbal tot ijshockey, kickboksen en fitness.Verder ben ik altijd een allrounder in sport geweest. Basketballen vond ik leuk en zwom regelmatig. Met andere woorden ben ik altijd sportief geweest.

Mijn plan was om bij Defensie te gaan. Ik heb verschillende kennismakingsdagen gedaan bij defensie. Ik zou beginnen met de opleiding bij de Luchtmobiele Brigade in februari 2016, maar ik besloot om toch om een cursus te gaan volgen tot Personal trainer. Ik ben begonnen als fitness instructeur level 1, daarna fitness instructeur level 2 en vervolgens Master trainer level 3. Tot slot kwam Personal Trainer en dit heb ik volledig afgerond. Ik wil altijd mijn kennis verbreden en zo ben ik een cursus SAQ gaan volgen maar ook Medical Fitness.

Met Medical Fitness kan ik mensen gaan begeleiden die verschillende klachten hebben. Zoals knieklachten, schouderklachten, rugklachten, enkelklachten, maar ook mensen met overgewicht en diabetes. Naarmate de opleiding had ik voor mijzelf een visie gemaakt. Ik wist wat ik wou gaan doen en alles zat in mijn hoofd. Ik ben altijd een persoon geweest die graag mensen motiveert en helpt. Nu wil ik mensen vooral helpen naar een gezondere levensstijl doormiddel van bewegen. Ik ben altijd een doorzetter geweest en opgeven is geen optie. Dat wil ik graag mee geven aan mijn klanten.

Mijn voornaamste doel is het trainen van topsporters. Ik wil sport specifiek te werk gaan en de sporter sterker maken, sneller maar ook mentaal en blessure vrij. Ik ga veel werken met weerstand materialen om de explosiviteit te verbeteren en te vergroten, maar ook werken met SAQ oftewel Speed, Agility & Quickness. Daarnaast ook met mobiliteit en balans om het lichaam goed onder controle te houden. Ik ga zo te werk dat de sporter minder kans krijgt op blessures.

Verder ben ik bereid om ook de andere klanten te gaan begeleiden met bepaalde doelstellingen. Ik deel graag mijn passie, kennis en ervaringen met mensen die willen gaan sporten en doelen willen bereiken. De topsporters beter maken dan dat ze zijn om nog betere prestaties te leveren. Ook wil ik mijn klanten mee geven wat ik zelf ervaren heb, niet opgeven en doorgaan wat er ook gebeurd.